Logo image

Showcase image

Fra idé til produkt

grafisk design til din virksomhed

Vi tilbyder alt fra den lille invitation der sælger budskabet - til brochurer, kataloger, prislister og over i de store plakater og udstillingsdekorationer.

Read more button

Velkommen til Columbine Support & Design

Sample image

hvem er vi

Vi er et dynamisk grafisk bureau med stor ekspertise og et bredt netværk af professionelle samarbejdspartnere, derudover er vi progressive, nytænkende og ikke mindst altid åbne for at starte helt forfra med nye grafiske vinkler på og til jeres firma.


Vi arbejder mobilt, det vil sige, at vi er fleksible og kan arbejde overalt med eget professionelt udstyr.


Nogen tænker hvorfor, vi tænker hvorfor ikke!


Sample image

hvad kan vi hjælpe med

Vi producerer alt fra den lille folder, en god annonce, en kampagne, en brochure eller et katalog. Intet er for småt og intet for stort.


Hel eller del af designline - du vælger.

Vi kan gå ind og hjælpe til med en enkelt opgave eller flere over en tidsperiode, men vi kan også hjælpe med at lægge en helt ny designlinie for dig og din virksomhed.

 

 


Sample image

kunderne siger

"Columbine Support & Design har en god måde at sætte sig ind i vores produkter og forståelsen for firmaet på. Der arbejdes effektiv med vores marketing og grafisk design". Jørgen Hansen


"Når vi får materialer lavet af Columbine Support & Design, er vi sikker på at tingene er i orden. Det er både penge og tidsbe- sparende for alle parter". Jens Pedersen


Kompetencer

Dreven CS til CC brugere både PC og MAC. Marketing og salgsuddannet. Master Coach.


Vi arbejder i alle programmer, og skulle du have et program som er vigtigt for dig at arbejde i, og vi ikke kan nikke genkendende til, er vi meget hurtige til at sætte os ind i nye ting.

Design til kunder

Sample image

Expandet Screw Anchors A/S

Sample image

Bogprojekter

Sample image

RIAS A/S

Sample image

Tender ApS

Værd at vide

Sample image

1. februar 2010

Indgår samarbejde med Expandet Screw Anchors A/S, om at forestå virksomhedens grafiske design, og derved virksomhedens ansigt udadtil. Aftalen er timebaseret og afvikles i det tempo som virksomheden har behovet.

Sample image

16. oktober 2011

Neuromarketing - hvad er det? Det er mere og mere sikkert, at neuromarketing vinder frem og bruges af bl.a. store internationale brands og produkter. Her har man ved analyser kunne måle en fremgang i salg på op til 20%. Læs mere...