Logo image

Showcase image

Fra idé til produkt

grafisk design til din virksomhed

Vi tilbyder alt fra den lille invitation der sælger budskabet - til brochurer, kataloger, prislister og over i de store plakater og udstillingsdekorationer.

Read more button

Om os

"At arbejde med Columbine Support & Design omkring større projekter, giver tryghed med milstones og det færdige produkt". René Musvoto"Der er ingen grund til at bygge en Ferrai hvis kunden brændende ønsker sig en folkevogn - vi lytter". Kate Hansen

få ord om virksomheden

Columbine Support & Design blev etabeleret i år 1998. Vi bygger på at levere professionel grafisk og marketingmæssig bistand, i den udstrækning den enkelte virksomhed har behovet. Vi arbejder fra vort kontor eller i din virksomhed og løser enkeltstående opgaver eller flere sammenhængende opgaver alt efter dit behov. Man skal ikke betale for mere, end det man vil have hjælp til.


ekspertisen

Vi arbejder fra ide til færdigt produkt. Det vil sige, du som kunde får alle led på een gang, vort personale er højt uddannet både i marketing og i design, hvilket betyder at dine produkter udvikles med det for øje at højne din virksomheds image og salgstal. Og kvaliteten holder hele vejen, vi har rigtig god erfaring med at levere rette trykmateriale til rette tryksag, hvad enten det er udtillingsmateriale eller en lille invitation.


hvorfor vælge os

Du kan trygt vælge at lægge dine grafiske opgaver hos os, vi har det teknologisk udstyr til at løfte opgaverne og kvalitet/pris er sat i højsæde, samtidig udnytter vi stordriftsfordelene således at en mindre kunde kan opnå attraktive tilbud og fordele, som normalt kun er for store virksomheder.

 

Vi arbejder på timebasis, kontakt os og hør mere om mulighederne.

Design til kunder

Sample image

Expandet Screw Anchors A/S

Sample image

Bogprojekter

Sample image

RIAS A/S

Image Caption 3

Sample image

Tender ApS

Værd at vide

Sample image

1. februar 2010

Indgår samarbejde med Expandet Screw Anchors A/S, om at forestå virksomhedens grafiske design, og derved virksomhedens ansigt udadtil. Aftalen er timebaseret og afvikles i det tempo som virksomheden har behovet.


Sample image

16. oktober 2011

Neuromarketing - hvad er det? Det er mere og mere sikkert, at neuromarketing vinder frem og bruges af bl.a. store internationale brands og produkter. Her har man ved analyser kunne måle en fremgang i salg på op til 20%. Læs mere...