Logo image

Showcase image

Fra idé til produkt

grafisk design til din virksomhed

Vi tilbyder alt fra den lille invitation der sælger budskabet - til brochurer, kataloger, prislister og over i de store plakater og udstillingsdekorationer

Read more button

Hvad kan vi gøre for dine produkter

Små grafiske design


Invitationer og nyhedbreve

Om det er den lille smarte invitation der giver god respons, en serie nyhedbreve eller en lille produkt-brochure, vi kæler for det hele, så du får det rette udbytte af din markedsføring.


Annoncer og WEB

Image annoncer, salgsannoncer, eller web vi kigger på hvad det er du ønsker med din annoncering, og sammen når vi til et resultat der også kan mærkes i din virksomhed. Små, store eller en hel kampagne, markedsføring og omsætning skal hænge sammen.

Store grafiske design


Kataloger, prislister, årsberetning

Vi er eksperter i at følge en stor sag helt til døren, således at man undgår ærgerlige fejl og mangler i et færdigt produkt med omtryk til følge.


Plakater og udstillingsmaterialer

Vi laver både moderne og opsigtsvækkende plakater, og mere klassiske plakater samt udstillingsvægge og materialer til udstilling. Vi overlader intet til tilfældighederne, det skal matche din virksomheds image.

værd at vide

Sample image

1. februar 2010

Indgår samarbejde med Expandet Screw Anchors A/S, om at forestå virksomhedens grafiske design, og derved virksomhedens ansigt udadtil. Aftalen er timebaseret og afvikles i det tempo som virksomheden har behovet.

Sample image

16. oktober 2011

Neuromarketing - hvad er det? Det er mere og mere sikkert, at neuromarketing vinder frem og bruges af bl.a. store internationale brands og produkter. Her har man ved analyser kunne måle en fremgang i salg på op til 20%. Læs mere...