Logo image

Showcase image

Fra idé til produkt

grafisk design til din virksomhed

Vi tilbyder alt fra den lille invitation der sælger budskabet - til brochurer, kataloger, prislister og over i de store plakater og udstillingsdekorationer.

Read more button


Services

vi tilbyder følgende services:

  • Stregkode generator

  • Vægtberegner


Du kan frit benytte ovenstående services, og du er velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål.

barcode generator

Stregkode generatoren kan hjælpe dig hvis du skal sætte stregkoder på dine produkter. Der findes flere forskellige koder og du kan finde dem alle herinde. Du skal dog huske når du gemmer stregkoden ned, at filen er i 72dpi, hvilket betyder at skal den bruges til en tryksag skal du lige billedbehandle den, så den får den rette størrelse. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl.


 

 


vægtberegner

Det er altid rart at kende portoomkostninger på forhånd. Med denne nemme vægtberegner kan du hurtigt regne ud om din tryksag ligger i farezone for ekstra portoforhøjelse og allerede fra start, tage forholdregler når du vælger gramvægt på din tryksag. Pas dog på at du ikke sætter kvaliteten af tryksagen over styr, i tvivl kontakt os endelig, en tryksag er jo kun noget værd når den sælger produktet.

 

vægtberegner

Design til kunder

Sample image

Expandet Screw Anchors A/S

Sample image

Bogprojekter

Sample image

RIAS A/S

Sample image

Tender ApS

Værd at vide

Sample image

1. februar 2010

Indgår samarbejde med Expandet Screw Anchors A/S, om at forestå virksomhedens grafiske design, og derved virksomhedens ansigt udadtil. Aftalen er timebaseret og afvikles i det tempo som virksomheden har behovet.

Sample image

16. oktober 2011

Neuromarketing - hvad er det? Det er mere og mere sikkert, at neuromarketing vinder frem og bruges af bl.a. store internationale brands og produkter. Her har man ved analyser kunne måle en fremgang i salg på op til 20%. Læs mere...